Hoppa till innehåll

Om oss

Vi är ett företag med djupa rötter och en lång historia som sträcker sig tillbaka till början av 1900-talet. Vår resa började i Gagnef och under många år var vi en del av det lokala samhället där vi byggde upp en stark och pålitlig verksamhet. 

År 2006 förändrades vårt ägarskap när Ola Sund sålde företaget till Fredrik Pettersson, som fortsatte att driva det med stor omsorg och engagemang i Borlänge. Under Fredriks ledning växte och utvecklades företaget ytterligare, och vi fortsatte att erbjuda högkvalitativa tjänster till våra kunder. 

GVO i Dalarna

År 2022 tog Fagerströmbolagen över ägarskapet av företaget och blev våra nuvarande ägare. Med deras stöd och resurser fortsätter vi att sträva efter att vara ledande inom vår bransch och att leverera exceptionell service till våra kunder. 

Vi är stolta över vår historia och vårt arv, och vi ser fram emot att fortsätta växa och utvecklas i framtiden. Med ett dedikerat team och en stark vision är vi redo att möta alla utmaningar och fortsätta att vara en pålitlig partner för våra kunder.